28 januari 2022

Zomertijden zijn kleren vaak goedkoper

2 min read

Iedereen weet dat tijdens de zomer veel kledingmerken een korting aanbieden op hun producten. Op die producten zal dan een percentage korting zijn. Filling Pieces heeft aan meerdere mensen verteld dat zij ook een korting op hun collectie gaan geven. Zij willen namelijk niet achterblijven. De korting helpt merken zoals Filling Pieces om zo van hun voorraad af te komen. Veel merken doen dit en kunnen zo dus extra geld verdienen met een collectie die zij al te koop hebben aangeboden. Wij willen dit ook zien bij deze mensen die dit halen.

Spelenderwijs met korting strooien

Filling Pieces doen mee et de korting omdat het voor hun een soort spel is. De korting is niet op iets gebaseerd dus ze laten de producten op een willekeurige manier in de sale staan. Zo worden sommige schoenen ineens voor de helft goedkoper. Zo worden bepaalde andere schoenen maar tien procent goedkoper. Het is heel raar hoe deze korting verloopt. Filling Pieces geeft aan dat klanten gewoon moeten komen en zelf zien wat de kortingen zijn op de producten. Er zit hier geen reden achter. Zo wordt het wel lastig voor ons om te kijken naar deze methode.

Zomerkorting uit nood

Het kan ook zo zijn dat een merk bepaalt dat het tijd wordt om alles te verkopen. Zo kunnen ook de zomerkortingen bijdragen aan deze opruimactie. Alles wat verkocht moet worden moet snel verkocht worden. Dat is eigenlijk de gedachte van het merk. Wij kunnen namelijk niet regelen dat al deze overgebleven producten van Filling Pieces op tijd worden verkocht. Er wordt ook vaak gekeken naar oplossingen van merken om dit aan te pakken. Het is ook voor de retailers en klanten best raar om ineens met zoveel korting te worden geconfronteerd. Er is namelijk niet een juiste manier om deze dingen aan te pakken. Wij zullen heir ook wat meer uit moeten halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *