28 oktober 2021

Paranormaal begaafd: zo kan een medium jou helpen

2 min read

Er zijn verschillende redenen voor mensen om bij een medium op bezoek te gaan. Sommige mensen hebben brandende vragen over de toekomst die ze graag beantwoord willen krijgen, anderen willen graag contact leggen met een overleden dierbare om ze bepaalde dingen te vragen of te vertellen. Anderen zitten met vragen over wat er in het verleden is gebeurd. Op al deze vlakken kan een medium je helpen.

Wat is en wat doet een medium?

Nu hoor ik je misschien denken: allemaal leuk en aardig, maar wat is een medium en wat doet deze precies? Een medium is iemand met bijzondere gaven. Een medium kan bijvoorbeeld helderziend, heldervoelend of helderhorend zijn. Of een combinatie van de drie. Doordat mediums over deze gaven beschikken kunnen ze bepaalde dingen zien, horen en voelen die de doorsnee mens niet kan waarnemen. Zo kan een medium bijvoorbeeld contact maken met overledenen en andere entiteiten. Veel mensen gaan dan ook bij een medium op bezoek om te kunnen communiceren met een overleden dierbare. Maar ook mensen die bijvoorbeeld een vreemde entiteit in huis hebben waar ze van af willen, schakelen de hulp van een medium in om allereerst te bepalen of deze goed- of kwaadaardig is, en wat deze entiteit precies wil.

Hulp bij vragen over de toekomst

Naast contact maken met zielen van overledenen, kan een medium ook bepaalde boodschappen door krijgen uit de toekomst en het verleden. Doordat mediums in de toekomst kunnen kijken, kunnen ze ons helpen om bepaalde vragen over de toekomst te beantwoorden. Zo zijn er mensen die de wat meer voor de hand liggende vragen stellen, over liefde, geld en hun carrière bijvoorbeeld. Maar ook voor specifieke vragen over de toekomst kun je bij een medium terecht.

Boodschappen uit het verleden

Maar ook vragen over het verleden kun je stellen aan een medium. Je kunt je bijvoorbeeld afvragen waarom een bepaalde gebeurtenis nou precies jou moest overkomen, en wat de achterliggende boodschap ervan is geweest. Of misschien wil je jezelf graag beter leren begrijpen, en heb je daarvoor bepaalde puzzelstukken uit het verleden nodig die je je zelf niet meer zo goed kunt herinneren. Een medium kan je vaak vertellen wat jou is overkomen en waarom.

Een online medium kan je helpen

Bij een medium op bezoek gaan is nu door corona een beetje lastig. Maar de hulp van een medium inschakelen is nog steeds mogelijk. Mediums werken tegenwoordig namelijk ook telefonisch en online. Zo kun je bijvoorbeeld je vragen via chat stellen aan een online medium, maar je kunt ook kiezen om met een medium te bellen. Voor een medium maakt het niet uit of hij/zij met jou fysiek in een ruimte is of met je verbonden is via chat of telefonisch. Ze krijgen de boodschappen nog steeds door en kunnen jou daardoor verder helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *