8 december 2021

Zeer goede personal training Rotterdam bij Niels Fitclass

1 min read
Niels-Fitclass-Personal-Training-Rotterdam

op zoek naar personal training Rotterdam om een gedoe personal trainer bij ons in  de buurt te vinden die mijn zus kon begeleiden en helpen met de oefeningen. 

afslankprogramma

Zeer veel personal trainers bij ons in de buurt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar personal training Rotterdam kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar had den vergeleken sprak de website van Niels Fitclass ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is zeer veel informatie te vinden voor de trainingen en over de prijs van de personal trainingen. De prijzen die Niels Fitclass hanteert spraken mijn zus erg aan waardoor we besloot om contact op te nemen om kennis te maken met haar personal trainer.  

Een zeer aantrekkelijke prijs voor de personal trainingen

Mijn zus kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met haar personal trainer. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over de persoonlijke doelen die mijn zus wilde bereiken. Ze hebben ook een voedingsschema opgesteld en waren snel begonnen met sporten. We zijn inmiddels een tijdje verder en mijn zus is al een stuk fitter en is al een aantal kilo’s kwijt.