8 december 2021

Zeer goede personal training in Den Bosch bij Rules PT

2 min read
rulespt-logo

Mijn vriendin wilde graag een aantal kilo afvallen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar personal training Den Bosch om een rode personal trainer te vinden die haar hierbij kon helpen. 

Hardlopen

Zeer veel verschillende personal trainers in de buurt van Den Bosch 

Toen we op het internet op zoek gingen naar personal training Den Bosch kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillen personal trainers bij ons in de buurt. We besloten om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat we met een van de personal trainers contact op zouden nemen voor een kennismakingsgesprek. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Rules PT ons beide het meeste aan. De website is namelijk erg goed en bevat zeer veel informatie. De personal trainer van Rules PT vindt niet alleen het sporten belangrijk maar vindt de voeding en jouw eetpatroon ook erg belangrijk. Dit sprak ons beide erg aan waardoor mijn vriendin besloot om contact op te nemen voor een kennsiamkginggeprek. 

Zeer tevreden over de geboekte resultaten

Mijn vriendin kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met haar personal trainer. Tijdens dit gesprek hebben ze haar persoonlijke doelen bespreken hebben ze een voedingsschema opgesteld. Ze was ook erg snel begonnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ze is al erg veel afgevallen en voelt zich ook een stuk gezonder en fitter. Daarom zijn we ook super tevreden over Rules PT.