8 december 2021

Wellness arrangementen bij De Termen

2 min read
Wellness

Heb je de behoefte om lekker bij te komen en te genieten van de mooie omgeving van Heilige Landstichting in Nijmegen? De Thermen Nijmegen heeft verschillende wellness arrangementen! Ze werken samen met hotels in de buurt zodat je kunt genieten van het beste van 2 werelden. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op per e-mail of bel naar 024-3600303. Voor meer informatie kun je kijken op de website.

Wellness arrangementen

Wellness arrangementen en hotels

Er zijn 6 hotels waarmee de Thermen Nijmegen samen werkt en heeft hiervoor speciale wellness arrangementen opgesteld.

  • Hotel & Restaurant Rozenhof: Gelegen in het prachtige heuvelachtige landschap tussen Nijmegen en Groesbeek. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur en ze hebben een ruim terras om lekker te lunchen of te dineren. Ook hebben ze 14 hotelkamers en ruimtes voor vergaderingen en private dining.
  • Fletcher Hotel De Gelderse Poort: net buiten Nijmegen, in een van de groenste dorpen van Nederland ligt het Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. Het is een 3-sterren hotel waar je het natuurgebied de Gelderse Poort kunt ontdekken.
  • Fletcher Hotel Erica: Midden in de bossen van Berg en Dal bevindt zich het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Ook met maar enkele kilometers verwijderd van het centrum kun je lekker fietsen en wandelen en de stad ontdekken.
  • Hotel en Bungalowpark De Zeven Heuvelen: Ontstaan in 1994, 73 bungalows en alles in dezelfde stijl waar je lekker met je familie, vriend of vriendin kunt genieten.
  • Hotel Oranje Staete: Warm, sfeervol en persoonlijke aandacht. Het is een klassiek herenhuis aan de rand van het centrum van Nijmegen en het is een plek waar niets moet en alles mag!
  • Hotel en Restaurant Konbanwa: Het ligt midden in de bosrijke omgeving van Heilige Landstichting en maar enkele minuten van de stad Nijmegen. Je kunt bij Konbanwa lekker genieten van de natuur en heerlijk ontspannen.
Hot stone

Ervaring

Jilte: Ik ben nu al 2 keer bij de Thermen Nijmegen geweest en elke keer was het weer heerlijk! Ik ben ook een keer met een vriendin een nachtje in een hotel blijven slapen en alles wat goed geregeld en het hotel was lekker dichtbij het complex. Ik ga zeker nog een keer!

Meer verhalen