8 december 2021

Tip voor een goede personal trainer in Arnhem

2 min read
100pt

Mijn zus wilde graag samen beginnen met sporten met behulp van een personal trainer. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar personal trainer Arnhem om een goede personal trainer bij ons in de buurt te vinden. 

Zeer veel verschillende personal trainers bij ons in de buurt 

Toen we op het internet op zoek gingen personal trainer Arnhem kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillenden personal trainers. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van 100% Personal Training ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor wat de personal trainers belangrijk vinden en aanbieden. Een personal trainer van 100% Personal Training zal je begeleiden en helpen om het uiterste uit jezelf te halen en om fitter te worden. Ook vinden zij voeding super belangrijk om een gezondere levensstijl op te bouwen. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen om kennis te kunnen maken met onze personal trainer. 

personal coach

Super tevreden over de resultaten

We konden al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met onze personal trainer. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over de doelen die wij wilde bereiken en hoe wij deze zouden kunnen bereiken. Na het gesprek besloten we om te beginnen met sporten met behulp van een personal trainer. We hebben vervolgens een voedingsschema gekregen en we zijn inmiddels een aantal weken verder. We hebben al erg veel resultaat geboekt met behulp van een personal trainer van 100% Personal Training.  Daarom zijn we ook super tevreden.