8 december 2021

Mooie kunstwerken in het museum Lalique

1 min read

Mijn zus is een erg grote liefhebber van glaskunstwerken. Daarom leek het mij ook een erg leuk idee om samen met haar een museum te bezoeken waar mooie glas kunstwerken tentoon worden gesteld.

Veel glaskunstwerk musea in Gelderland

Toen ik op het internet op zoek ging naar een museum waar mooie glas kunstwerken tentoon worden gesteld kreeg ik erg veel zoekresultaat. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van het museum lalique. De website van het museum is erg goed en overzichtelijk. Op de website van het museum is ook erg veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstwerken die het museum tentoon stelt. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik besloot om twee tickets te kopen voor het museum.


Ons bezoek aan het Lalique museum in Doesburg

We werden in het museum erg vriendelijk ontvangen en we hebben samen een erg leuke en super leerzame dag gehad. De kunstwerken die er in het museum tentoon worden gesteld vonden wij biede ook erg mooi. We raden het lalique museum daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit.