28 januari 2022

Mijn perfecte dag weg

2 min read

Als ik aan jou vraag wat jouw perfecte dag weg zou zijn, kom je denk ik direct met een antwoord. Dit zal voor iedereen anders zijn. De ene wil tot laat uitgaan en feesten totdat hij erbij neervalt. De ander wil niets liever dan een dag vertroeteld worden op een luxueus spa-resort. Zat mensen zullen naar de Efteling of naar de dierentuin gaan. Helaas kunnen we dit op het moment allemaal niet doen. Het blijft pijnlijk om te zeggen, ik ben denk ik niet de enige ben die hunkert naar de tijd dat we weer alles kunnen doen. Om de pijn te verzachten ben ik laatst gaan nadenken over mijn perfecte dag. Wat zou ik nu doen als alle maatregelen weg zijn en alles weer was zoals vroeger. Als snel kwam ik op een antwoord: ik zou graag twee dagen naar Amsterdam gaan en overnachten in hotel Amsterdam. De ene dag wil ik graag naar de Negen Straatjes, heerlijk lunchen, en uit eten gaan. Op de andere dag wil ik naar NEMO.

 

Actief zijn

Voor mij is een perfect uitje eentje waar we veel doen. Ik wil lekker een stad verkennen om een museum in duiken. Liggen op een ligbedje is voor mij niet weggelegd. Maar ik wil wel aan het einde van de dag tot rust kunnen komen in mijn hotelkamer. Daarom heb ik ook voor hotel Amsterdam gekozen want bij hotel Amsterdam weet ik gewoon dat ik na een dag lopen heerlijk kan slapen. Dit heb ik niet vaak bij een hotel. Vaak voelt het bed als een houten plank en is de kamer klein en muf. Bij hotel Amsterdam is dat gelukkig niet zo. Je hebt bij hotel Amsterdam namelijk een heerlijk ruime, warme kamer met een super zacht bed. Hotel Amsterdam is voor mij denk ik het perfecte hotel om te overnachten als ik een nachtje in Amsterdam wil blijven.

 

De Negen Straatjes

Misschien heb je nog nooit van de Negen Straatjes gehoord. Voordat ik hotel Amsterdam induik wil ik graag hiernaartoe want dit is voor mij het centrum van Amsterdam. Het is een blok van grachten met daarin allemaal leuke kleine boetiekjes, restaurants en winkels. Het is de essentie van Amsterdam. Zeker met goed weer is dit het mooiste plekje in Nederland, naar mijn mening. Een dag slenteren door de Negen Straatjes en vervolgens neer ploffen in hotel Amsterdam om de volgende dag naar NEMO te gaan. Dat is de perfecte dag voor mij. Jammer genoeg zal het nog wel enige tijd duren voordat ik kan overnachten in hotel Amsterdam. Maar het is goed om optimistisch te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *