28 januari 2022

Lekker eten in Nijmegen met het hele gezin

2 min read
Menu

Laatst had ik geen zin om te koken en wilden we weer eens lekker eten in Nijmegen. We zijn al een tijdje niet meer in Nijmegen geweest om uit eten te gaan dus ik had geen idee wat “the place to be” is. Omdat we nogal last minute op pad gingen, wilde ik niet zomaar de stad in gaan. Sowieso is dat altijd lastig met parkeren en zo dus ik zocht eigenlijk ook meer een restaurant in de buurt van Nijmegen.

Lekker eten in Nijmegen bij Bistro Le Steak

Lekker eten in Nijmegen

Voor Google kwamen we terecht bij Bistro Le Steak. Zij zijn gevestigd in Berg en Dal, dat ligt vlakbij Nijmegen en dus ook prima te doen. Op de website zag het er heel gezellig uit en van de menukaart kreeg ik direct honger. Ik besloot wel eerst even te bellen om te voorkomen dat ze misschien gesloten zouden zijn of helemaal vol zouden zitten. De zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon vertelde me dat er zeker nog plek was dus we vertrokken naar Berg en Dal.

Uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils

Restaurant

We hebben heerlijk gegeten bij Bistro Le Steak. Ze hebben een uitgebreide menukaart waar iedereen wel iets kan vinden wat hij lekker vindt. Niet alleen verschillende steaks van de grill maar ook diverse visgerechten en ook al vegetariër kun je hier prima eten. Onze kinderen waren ook erg blij met de speciale kinderkaart. Het was een erg gezellige avond. We werden hartelijk ontvangen en uitstekend geholpen. Het eten was superlekker en we hebben echt genoten. We komen ook zeker nog een keertje terug. Lekker eten in Nijmegen bij Bistro Le Steak. En omdat je niet het centrum in hoeft kun je ook prima parkeren voor de deur. Wel zo prettig en het scheelt bovendien ook weer parkeergeld.