8 december 2021

Ken je deze damesschoenen merken al?

2 min read

Schoenen, je kunt er niet genoeg van hebben. Voor elke gelegenheid kan ik wel een leuk paar schoenen bedenken. Ik houd van afwisseling in mijn kleding, mijn schoenen maar ook mijn eten en mijn sport. Afwisseling maakt het leven leuk en spannend. Je ontdekt nieuwe dingen en komt er soms ook achter wat echt niet voor jou bestemd is. Zo wissel ik ook mijn schoenen merken af. Vroeger was ik heel standvastig aan mijn Nike’s maar op een gegeven moment naar verschillende modellen en kleuren gehad te hebben vond ik dat het tijd werd voor iets anders. Iets wat niet iedereen heeft. Dus ik ben begonnen met schoenen merken proberen die voor mij nog onbekend zijn. Graag deel ik mijn ervaring met je in deze blog en geef ik een tip waar je deze kunt kopen. 

Spaanse stoerheid van Toral Shoes

Houd jij van stoer en gedurft? Dan moet je Toral Shoes is proberen. Dit Spaanse schoenenmerk maakt stoere cowboyboots tot opvallende sneakers die net even anders zijn. En laat dat nou juist zo leuk zijn aan dit merk. Niet is standaard en alles is gedurft. Wil jij eens opvallen en niet altijd maar dezelfde mainstream schoenen dragen, dan moet je Toral Shoes proberen!

Sneakers met flaire

Knalt jouw kast ook uit elkaar van de paartjes sneakers? Misschien is het tijd om ruimte te maken voor de toppers van Mason Garments. Deze gave sneakers zijn strak, stoer en kunnen zowel zakelijk als casual gedragen worden. Met opvallende kleuren maar toch een strak design zijn Mason Garments de sneakers van nu. Ze worden steeds populairder en dat is ook niet zo gek want steeds meer beroemdheden hebben de weg naar Mason Garments ook gevonden. Heb jij al een paartje in jouw kast? 

Nog meer laarzen uit Spanje

Ben jij ook zo’n ontzettende fan van laarzen? Ik namelijk wel en vind dan ook de laarzen van het al 100 jaar bestaande merk Sendra ontzettend gaaf. Door het brede assortiment laarzen kun je altijd wel een laars vinden die goed te combineren valt. Er zit wel een prijskaartje aan maar vaak kun je een leuk paartje boots scoren in de sale. 

Waar koop je deze merken

Natuurlijk zijn deze gave schoenen merken ook in Nederland verkrijgbaar. Je kunt ze in fysieke winkels kopen maar ook online. De modeontwerpers verkopen natuurlijk hun eigen schoenen op hun eigen website. Je kunt anders altijd ook even bij Van Arendonk kijken. Zij hebben een grote collectie en een geweldige service waardoor je altijd met een gerust hart kan schoppen. Vind je het niet online? Probeer dan de fysieke winkels eens bij jouw in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *