Hoortoestellen vergelijken

      Geen reacties op Hoortoestellen vergelijken

Hoortoestellen vergelijken is moeilijk, want wat is nou goed voor jou specifiek? Iedereen heeft een ander probleem met het horen, en die problemen moeten we niet in hokjes stoppen. Omdat we allemaal verschillende problemen hebben met ons gehoor, hebben we ook allemaal verschillende hoortoestellen nodig. Soms is vergelijken niet eens nodig, omdat er maar 1 soort hoortoestel is dat bij je past. Hoortoestellen van Phonak zijn niet te vergelijken met andere hoortoestellen, want de hoortoestellen van Phonak zijn simpelweg de beste op de markt. Van groot tot klein, oud tot jong, voor alle soorten hoorproblemen kun je bij Phonak terecht.

Hoortoestellen

Phonak hoortoestellen

Phonak heeft het beste van het beste als je het hebt over hoortoestellen. Voor elke leeftijdscategorie hebben ze een speciale modellen en stijlen. Ook heeft Phonak een gehoortoestel dat Je niet ziet omdat het zo klein is, wat heel handig is voor stijlvolle mensen of mensen die niet willen dat andere weten dat ze slechthorend zijn. Ook heeft Phonak meerdere draadloze accessoires om het leven makkelijker te maken zowel thuis als in het openbaar. Zo heb je bijvoorbeeld een speciale accessoire voor het beter verstaan van elkaar bij een 1-op-1 gesprek. Maar ook heb je accessoires voor een groepsgesprek, waardoor je jezelf verstaanbaarder maakt maar ook andere beter kan verstaan. Voorbeeld 2 is vooral handig in belangrijke (groeps)gesprekken op werk, of bij een organisatie. Hoe het werkt is dat de Microfoon automatisch een persoon selecteert die spreekt en dat geluid versterkt, hij wisselt automatisch tussen deelnemers van het gesprek.

Gehoor

Beste toestellen en accessoires

Kortom, Phonak is de beste voor het geval dat je een gehoorapparaat nodig hebt. Met veel hoortoestellen en handige accessoires maakt het je leven stukken makkelijker. Bezoek een keer de website of ga langs bij een van een expert.