8 december 2021

Hoe zangles mij heeft geholpen

2 min read

Als meisje van 22 jaar heb ik vele passies die ik wil nastreven. De grootste passies die ik momenteel heb zijn zingen, theater en het helpen van jongeren op het gebied van zingen en theater. Na mijn studie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten heb ik besloten om mij volledig te focussen op mijn zang- en theater carrière. Momenteel besteed ik het meeste aandacht en tijd aan mijn zang en ik merk dat het telkens beter wordt, met dank aan de lessen die ik neem. Tijdens de lessen staan we vaak stil bij de onzekerheden die ik heb tijdens het zingen, om me vervolgens te verbeteren.

Zangles

Zingen is iets wat je constant moet doen, wil je er beter in worden en daar helpen zanglessen enorm mee. Het krijgen van zangles heeft verschillende voordelen. Los van het feit dat je begeleiding krijgt van ervaren professionals, heeft het zingen ook impact op mijn mentale onzekerheden. Het zingen geeft mij een ontspannen gevoel, wat automatisch ook overgaat naar mijn ademhaling.

Sinds mijn zanglessen ben ik rustiger en met meer controle gaan ademhalen. Hierdoor ben ik bewuster gaan ademhalen. Het zingen heeft ook veel impact gehad op mijn zelfvertrouwen. Voor mijn zanglessen kampte ik met een tekort aan zelfvertrouwen, wat ook goed aan mijn houding te zien was. Ik kreeg vaak te horen dat ik erg afstandelijk en op mezelf was en dat kwam door mijn gebrek aan zelfvertrouwen. Het zingen heeft mij geholpen om uit mijn schulp te kruipen en vandaag de dag merk ik niets meer aan gebrek aan zelfvertrouwen. Ik zit lekker in mijn vel en dat is voornamelijk te danken aan de zanglessen die ik neem.

Zangles in Amsterdam

Momenteel woon ik in Amsterdam-Noord en het is ideaal dat ik zangles kan krijgen in de buurt. Zangles Amsterdam Noord bij The Amsterdam Vocal Company is daarom mogelijk voor de mensen die ook in Amsterdam Noord wonen. Je zult les krijgen van zangleraren die zelf professionele vocalisten zijn. Tevens heb je te maken met een leuke groep die elkaar met alles willen helpen. Zo krijg je professioneel zangles, maar maak je tegelijkertijd ook nieuwe vrienden. 

Wil je nou ook zangles krijgen maar vind je Amsterdam-Noord iets te ver? Dat is helemaal geen probleem. The Amsterdam Vocal Company is actief in meerdere delen van Amsterdam! Zo kan je zangles krijgen op 10 verschillende locaties in Amsterdam. Zangles Amsterdam is nooit zo makkelijk geweest. Maak gebruik van de gratis proefles om het zelf te ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *