Heren truien: ideaal voor dit jaargetijde

      Geen reacties op Heren truien: ideaal voor dit jaargetijde

Het begin van de herfst of het einde van de zomer is altijd een lastig jaargetijde op het gebied van kleding. Want wat moet je aan? Een jas? Een t-shirt? Het ene moment loop je heerlijk in het zonnetje, het andere moment waait er een koude wind. Heren truien zijn dan de oplossing. Deze trek je gemakkelijk even snel over je t-shirt aan en ook zo weer uit. Dat kan met een jas natuurlijk ook. Maar heren truien zien er een stuk minder winters uit. Die jas, die kan je de rest van het jaar nog wel aan. Die is nu (meestal) nog niet nodig.

Heren truien

Heren truien voor iedere man

Smaken verschillen, ook bij mannen. Al zal het de meeste mannen waarschijnlijk een zorg zijn of ze in dezelfde trui lopen als hun collega. Als partner zie je dat graag anders. Je wilt je vent zien in een trui die niet alleen mooi is, maar die ook nog mooi zit. Natuurlijk kun je dan zelf aan het breien of haken gaan om tóch een unieke trui te maken, maar er is zoveel keuze. Alleen al online heb je zoveel mogelijkheden voor zulke goede prijzen, het is echt de moeite waard om daar eens goed naar te kijken.

Sommige mannen zijn fashionista’s

Of, nou ja, de mannelijke versie daarvan. Die weten precies wat ze willen en ook wat ze niet willen. Je kunt het dan wel vergeten om als partner even een trui mee te nemen uit de stad. Nee, heren truien kiezen ze zelf. Net als hun broeken, jassen, ondergoed en sokken. Deze mannen zijn zeer modebewust en ook vaak merkbewust. Zij kiezen precies die kleding waar ze zich fijn in voelen. Daar gaan ze nog steeds liever niet de stad voor in. Online is gelukkig genoeg te vinden.

Heren truien zijn er in alle soorten

Heren truien met een V-hals, met een ronde hals, met knoopjes, met houtje-touwtje sluiting. Met strepen, ingebreide patronen of juist effen. Met borstzakje, zonder borstzakje, met boorden in andere materialen of juist alles in één soort materiaal. Je kunt met deze heren truien alle kanten op. Ze passen boven een goede jeans, een pantalon, je pyjamabroek of je joggingbroek. Je kunt ermee naar je werk, een wandeling maken of op de bank hangen. De ene trui draag je voor de ene gelegenheid, de andere voor een andere gelegenheid. Heren truien zijn comfortabel en mogen dus niet ontbreken in je kast.