Een perfecte outfit voor een bijzondere gelegenheid!

Je hebt ze wel eens, en misschien niet super vaak, maar dat maakt ze natuurlijk bijzonder en speciaal. Maar op deze momenten wil je er natuurlijk wel mooi uitzien en een passende outfit hebben. Denk bijvoorbeeld aan de jurkjes of rokken van Nikkie, of juist wanneer jouw budget wat minder is heeft de Zara ook altijd erg mooie jurken die je kan dragen naar een speciale gelegenheid.

Love is in the air tonight!

Deze gelegenheden die zijn helemaal bijzonder, en je wordt zelf ook spontaan verliefd. Of opnieuw op jouw partner of gewoon op de hele sfeer wanneer je geen partner hebt. Niet treuren, want het gevoel dat voel jij ook gewoon. We hebben het natuurlijk over een bruiloft. Omdat er op deze dagen altijd veel foto’s worden gemaakt, wil je wel een goede outfit hebben. Natuurlijk niet zo perfect als die van de bruid, want die mag je nooit overtreffen. Maar eerlijk gezegd, die kan je ook nooit overtreffen. Want zelf zou je nooit zo mooi stralen op die dag. Ja op je eigen dag natuurlijk! Maar voor deze gelegenheid wil je natuurlijk ook een mooie outfit hebben. Een outfit die precies past bij de gelegenheid en natuurlijk bij je eigen stijl. Want je moet wel altijd dicht bij jezelf blijven.

Wanneer je een belangrijke krabbel gaat zetten

Ja precies, wanner je jouw diploma op gaat halen. Het is natuurlijk al helemaal geweldig omdat je geslaagd bent en alles met vlag en wimpel gehaald hebt. En dat moet je natuurlijk ook vieren. Maar wanneer je jouw diploma op mag gaan halen, dan wil je natuurlijk wel een fotogenieke outfit hebben. Want we weten het allemaal. De ouders staan vooraan met telefoon of camera om het moment zo goed mogelijk vast te leggen. Zeg maar hallo tegen honderd keer bijna dezelfde foto! Maar uiteindelijk vind je dat helemaal niet erg. Want ja, dit moment moet ook gewoon vast gelegd worden. En vaak na de diploma uitreiking is het tijd voor een drankje, of misschien ga je wel uit eten. Dan wil je al helemaal dat jouw outfit er goed uitziet. Want nog meer mensen gaan je zien en ze zullen allemaal te horen krijgen dat je geslaagd bent. Dus reden genoeg om een mooie outfit aan te schaffen voor dit moment.

En er zijn natuurlijk nog wel meer mooie en bijzondere gelegenheden waarbij jij een goede outfit wilt. En we geven je groot gelijk. Koop een nieuwe outfit ervoor. Want je hebt het verdiend en soms mag je jezelf wel eens hullen in een mooie bijzondere outfit.