8 december 2021

Een fitness Hoofddorp zoals Physiq

2 min read
Logo-Physiq

U woont in de buurt van Hoofddorp en u wilt fysiek beter worden en u bent dus opzoek naar de juiste finess Hoofddorp? Dan is Physiq het juiste bedrijf voor u. Physiq is dus een fitnessbedrijf die er voor wilt zorgen dat u de beste versie van uzelf wordt, zo klinkt namelijk ook de slogan van dit bedrijf. Oftewel als u lessen neemt bij dit bedrijf wordt er altijd voor gezorgd dat u het maximale uit uzelf haalt, dat de oefeningen op maat zijn en dat uw motivatie altijd hoog is. Er is namelijk een ding belangrijk volgens Physiq, en dat is de balans vinden tussen het mentale gebied van intensief sporten, en het fysieke gebied van intensief sporten. Zo helpt dit bedrijf u hier altijd mee zodat u op elk gebied correct staan ingesteld.

personal training Hoofddorp

Mijn ervaring met Physiq

Mijn ervaring met Physiq is zeer positief. Zo ben ik zelf niet zo fysiek sterk gebouwd en wou ik hier wel eens wat aan veranderen. Daarom ben ik op internet gaan kijken naar fitnesscentrums in de buurt. Na vele recensies en sites te hebben gezien ben ik uitgekomen op Physiq. Een bedrijf waarvan de site genoeg informatie bevat waardoor ik meteen interesse kreeg. Daarom ben ik langs het fitnesscentrum zelf gegaan zodat ik alle informatie mogelijk zou krijgen, zodat ik weet wat mij tegemoet komt te staan. Deze informatie heb ik ook zeer duidelijk gekregen door het vriendelijke en goed uitleggend personeel. Ik heb mezelf diezelfde dag ook meteen laten inschrijven voor lessen. Die tot nu toe veel resultaat hebben laten zien.