8 december 2021

De beste winterlaars stijlen in 2020/2021

2 min read

Het is weer deze tijd van het jaar. Tijd om sandalen en slippers en comfortabele warme laarzen dames aan de kant te leggen. We zijn klaar om klassieke winterlaarzen te omarmen die ons dit jaar zijn gebracht door onze favoriete digitale influencers.

Meest populaire opstartstijlen

Ongetwijfeld zijn de meest populaire (en praktische) laarzen dames style in 2020 chunky combat, Croco-print, neutraal, vierkante neus, gewaagd en helder. Ook zie je de terugkeer van slouchy laarzen, onder de knie laarzen en rubberen laarzen. Cowboylaarzen zijn dit najaar nog steeds trendy, maar ik weet niet zeker of ze praktisch genoeg zijn om te dragen op sneeuw- of regenachtige dagen. Ze zijn geweldig om te dragen in warmere en drogere klimaten, zoals de prachtige zuidelijke staten, de geboorteplaats van cowboylaarzen.

En hoe zit het met de overknee boot trend?

Raad eens? Overknee laarzen dames maken een comeback dit seizoen. Ze zijn super stijlvol, maar laten we eerlijk zijn, als werkende vrouw boven de 40 die ook petite is, pasten deze laarzen niet bij de levensstijl die ik had. Als je er echter een paar hebt, aarzel dan niet om ze deze herfst en winter te dragen met een trendy sweaterjurk of een lang shirt.

Welke laarsstijl kiezen?

We kunnen alleen maar ruimte willen hebben voor elk paar trendy laarzen. Maar winterlaarzen kosten meer dan zomerschoenen en nemen meer ruimte in beslag. Bovendien gaan ze niet zo lang mee als zomerschoenen, vooral niet tijdens strenge winters. Regen en sneeuw, in combinatie met zout, kunnen de zool en schoenen gemakkelijk beschadigen. Meerdere laarzen kopen om de trends bij te houden is onrealistisch. Daarom stel ik voor om elke herfst een of twee paar te kopen; en het kiezen van neutrale kleuren zoals zwart, bruin en bruin. Elke vrouw zou een paar originele statement-laarzen moeten hebben om haar winterstijl op te fleuren. Denk aan felle kleuren zoals rood of bordeauxrood, versierde en versierde schoenen, of zelfs dierenprints. Een funky paar winterlaarzen kan een spannend gesprek met je vrienden aangaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *