28 januari 2022

Dakramen kopen bij Bouw-handel.nl

1 min read

Bent u opzoek naar goede kwaliteit dakramen? Bouw-handel.nl heeft precies wat u zoekt. Met een breed assortiment heeft u keuze uit de meest variabele dakramen die u zich maar kan voorstellen. Het bedrijf is gevestigd in Nieuw-Vennep wat erg dicht in de buurt ligt van Schiphol. Sinds 2007 leveren ze al producten aan bouwbedrijven, particuliere en gespecialiseerde verwerkers. Het assortiment bestaat uit lichtkoepels, dakramen, deurluifels, rookkanalen, vlizotrappen, polyester bakken en nog overige dingen. Dit is eer zeer breed assortiment waar u voor veel producten hier terecht kan.

Dakramen bestellen

Ik wil al een hele tijd een nieuw dakraam in mijn huis zetten, maar wist niet echt waar ik moest beginnen. Toen kwam ik Bouw-handel.nl tegen die voor een zeer scherpe prijs toch kwalitatieve dakramen levert. Ook hebben ze me zeer goed geholpen met sterk advies. Door het juiste advies zorgde ze ervoor dat ik niet te veel betaalde maar toch ook nog een product van erg goede kwaliteit in huis had. De dakramen zijn gemaakt door Fakro wat een zeer professioneel bedrijf is. De levering was vrij snel voor het leveren van een dakraam.

Wilt u meer te weten komen over de producten en diensten die ze leveren? Neem dan contact met ze op of neem even een kijkje op de website. Ook is het mogelijk om langs te komen in hun showroom, waar u ook nog eens persoonlijk advies kan krijgen.